Tuesday, September 29, 2009

Rumah Terbuka PAS Kawasan & Ahli Parlimen Bukit Gantang7 comments:

armouris said...

makan-makan beraya tu jangan makan banyak sampai sakit perut. Sebagai langkah berjaga-jaga, baca info ini - Risiko Makan Banyak di Musim Raya dan Keracunan Makanan.

Update terkini isu-isu semasa kesihatan ada di infokesihatan@twitter.

Q-Har said...

Assalamu Alaikum...

Saya seorng hamba Allah sedang mencari tapak perjuang dengan menggunakan medium seni suara demi menyampaikan dakwah kepada masyarakat Islam seluruhnya.

Terkini...telah saya ciptakan sebuah lagu..PUISI BUATMU ...TOK GURU...

Apa yg ingin disampaikan ...peringkat awal ini...sebagai salam perkenalan dari saya...bukan tujuan memuja sesama manusia...tetapi lebih kepada mendedikasikan seorang "ikon muslim" yang bergelar Tok Guru Nik Aziz bukan kerana ketokohan politiknya tetapi...peribadi serta ketokohan agamanya.

Saya amat berbesar hati kiranya Datin Seri dapat menghubungi saya melalui email berikut:

ummichoky@yahoo.com.my

ummichoky@gmail.com

untuk pra dengar lagu tersebut.

Sekian, wassalam..

~PakKaramu~ said...

Bersabar menanti kejayaan dar Allah

Anonymous said...

Pelatihan Solat Khusyuk

Membuka cakrawala dan melatih anda secara langsung tahap-tahap menerima khusyu' dalam solat, menjernihkan jiwa anda, meraih ketenangan sempurna (thuma'ninah) dan pengalaman puncak (peak experience) yang mampu menghalau segala rasa cemas dan nervous.

Banyak orang beranggapan bahawa solat khusyuk hanya dapat diraih oleh para wali atau para kaum sufi sahaja. Padahal Solat khusyuk itu mudah.

Sebagaimana terdapat dlm Al-Qur’an, seharusnya setiap orang yang beriman ketika solat mereka dalam keadaan khusyuk. Banyak manfaat solat hanya dapat kita perolehi jika kita melakukan dengan khusyuk. Salah satunya solat akan membentuk peribadi mulia. Solat khusyuk dapat memberi kebaikan secara langsung kepada diri kita, keluarga, pekerjaan dan persekitaran

Kursus Khusyuk Itu Mudah menggunakan kaedah pendekatan yang mudah difahami dan telah terbukti keberhasilannya. Dibimbing secara langsung oleh Ustaz Abu Sangkan, penulis buku best seller PELATIHAN SHALAT KHUSYU’, peserta akan diajak untuk meraih solat khusyuk dengan cepat.

Jangan lepaskan peluang ini untuk mengikuti Kursus Khusyuk Itu Mudah dan laluilah nikmat hari-hari penuh kedamaian
Daftar Segera – Tempat Terhad

Tarikh: 21 – 22 November 2009 (Sabtu dan Ahad)
Yuran: RM250
HUBUNGI: SOLAT CENTER MALAYSIA:
019 267 9294, 019 624 1965, 019 262 7304, kualalumpur@shalatcenter.com

al-brangi Online said...

salam Datin,

tak sangka dapat berjumpa in person Dato' Seri selepas solat subuh di Surau Damai, Bandar Baru Bangi.

saya dedicatekan posting dibawah untuk Dato' Seri.

http://al-brangi.blogspot.com/2009/11/ir-nizar-subuh-dibangi.html

Unknown said...

Assalamualaikum,

Saya berharap pemimpin pakatan bersedia membuat perubahan kepada corak politik ekstreme negara kita selama ini. Sebagai contoh kalau boleh rumah terbuka dihari perayaan tiada unsur politik (bendera politik, ceramah politik dan dsbnya) supaya semua rakyat jelata tidak terasa terpinggir.

Terima kasih.

Semoga Datin dan Dato' Sri sihat dalam meneruskan usaha murni masing2.

Anak Perak di Perantauan.

Unknown said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA